nl | gb | fr


Testimonials

Spanningen in de familiesfeer

" Brigitte is deskundige psycholoog, die goed luistert, rake vragen stelt en doorvraagt. Ze heeft snel een beeld van de situatie en houdt vervolgens een spiegel voor. Dit helpt enorm om inzicht te krijgen in de situatie. Ze geeft met elk gesprek weer ‘food for thought’ en geeft ook op een heldere manier aan wat je anders zou kunnen doen in de communicatie. Haar begeleiding en tips hebben ons beiden snel en goed (binnen 4 gesprekken) geholpen. Heel veel dank Brigitte! "

Maart, 2021.

" Birgitte, bedankt voor de uitermate prettige manier waarop je mij met EMDR hebt laten kennismaken. Door je merkbaar brede ervaring en doordat je je nuchtere zakelijke kijk op bewonderenswaardige wijze weet te combineren met een sterk invoelend en warm optreden is dit voor mij een waardevolle periode geweest.
Nogmaals, Birgitte hartelijk bedankt. "

" In slechts vier sessies met Birgitte Beelen heb ik zoveel handvatten en inzichten gekregen waardoor ik weer grip op een aantal zaken heb gekregen. De ontspannen en vriendelijke sfeer, maakten de sessies erg fijn. "

" Hulp vragen bij een psycholoog……

Ik ben toch niet gek???

Nee, zo gek is het nog niet om een professioneel klankbord in te schakelen als je veel hebt meegemaakt en het niet helemaal meer kunt overzien.

Iemand die je even wil helpen te schoffelen en wieden in de chaos van alles wat op je pad komt.

Iemand die je helpt de essenties in je leven op een rij te zetten, niet door een oplossing aan te dragen maar wel door een vinger op een paar pijnlijke plekken te leggen waardoor je zelf de antwoorden veel makkelijker kunt vinden.

Birgitte, bedankt! "

" Alhoewel aanvankelijk sceptisch t.o.v. een “Dr. Rossi” heb ik ontdekt dat het inschakelen van professionele hulp, ook (of juist) in een vroeg stadium heel concrete resultaten kan geven, in mijn geval heeft het een positieve invloed gehad op de beslissingen voor de rest van mijn leven. Jouw gevoelvolle en directe houding hebben me enorm geholpen. "

" Ik ben blij dat ik de keus heb gemaakt met mijn vragen naar jou toe te gaan. Waarom wel investeren in een schoonheidsspecialist en niet aan je eigen balans...daar begint alles toch mee? "

" Na de ontrouw zagen we het geen van beiden meer zitten om verder te gaan. Jouw scherpe en eerlijke kijk en confronterende vragen hebben ons enorm verder geholpen om eerlijk te zijn. Vooral elk naar onze eigen stukjes. We zijn er nog niet, maar op de goede weg.
Bedankt Birgitte "

" Je noemde het gekscherend APK, maar het is heerlijk om eens in de zoveel tijd een avond voor onszelf te hebben met jouw input. Meestal denken we, hebben we eigenlijk wel iets om over te praten, maar dan vliegt de tijd weer en zijn we blij gegaan te zijn. "

" In het begin vond ik het maar gek hoor, naar een psycholoog te gaan. Maar jij bent een gewoon mens; Ik kan al mijn vriendinnen aanraden eens met jou te praten. Top Birgitte, hartstikke bedankt. "

" EMDR heeft mijn leven veranderd, na jaren van misbruik durf ik weer te gaan slapen. Birgitte, het was heftig maar bedankt voor je begrip en luisterend oor, ik durfde je zomaar alles te vertellen... "

" Hulp van een psycholoog….. Ik heb nooit gedacht dat ooit nodig te hebben. Ik sta praktisch in het leven en los alles zelf op.. dacht ik.
De gesprekken met Birgitte hebben me geleerd op een andere manier naar mijn leven te kijken en haar heldere, onbevooroordeelde houding heb ik als heel prettig ervaren. Ik treed de toekomst weer met vertrouwen tegemoet.

Frieda "